Everedge

TARTÓS. FLEXIBILIS. DEKORATÍV.

Miért EverEdge?

Az EverEdge a szegélyezés magasiskolája. Hosszú évtizedek óta a kerti szegélyezés tökéletesítésével foglalkoznak.
A felhasználhatóság és az hosszú élettartam miatt egyértelműen a fémszegély mellett döntöttek.

Milyen lehetőségeink vannak a kerti szegélyezésre? A létező kerti szegélyezési lehetőségek jelenleg a következők:

  • fémszegély
  • faszegély
  • műanyag szegély
  • betonszegély

Fémszegély: a legjobb választás a tartós (40-50 év minimum), dekoratív és könnyű telepíthetőség, tagolt vonalvezetés szempontjából. Egyszerűen leüthető egy gumikalapáccsal. Az EverEdge a könnyű hajlítás érdekében speciális fémötvözetből készül. Az időtállóságát a dupla rétegű korrózióvédelem garantálja. Az első réteg a  horganyzott felület amire kerül a második színterezett réteg. A színterezés nem csak a tartósság miatt fontos, hanem a különböző színek segítenek a különböző stílusú kertekbe való beilleszkedést is, szélesebb körben alkalmazható.

Faszegély: legolcsóbb megoldás, ami rövid távra (2-3 év) jó választás lehet, sajnos a öntözés miatt hamar elrohad és kezdhetjük elölről a szegélyezést. Telepítése nehézkes, mert nem stabil, nehéz egységes vonalvezetésbe telepíteni, és nincsen letűzőlába…

Műanyag szegély: nem természetes anyag, elronthatja a kert harmóniáját a tájidegensége. Az UV hatására törékennyé válhat és csak egy méretben és színben szerezhető be.

Betonszegély: a beton elszívja a nedvességet a talajból, ezért sokszor a mellette növekvő gyep elsárgul. Robosztus megjelenésű, telepítése kőműves szakértelmet igényel, íveket nehezen lehet kialakítani és nehezen áthelyezhető.