Everedge

TARTÓS. FLEXIBILIS. DEKORATÍV.

Termékek

Válasszon termékeink közül:

A termékpalettán egyaránt megtalálhatja a kerttulajdonosoknak, illetve a nagy kertépítő cégeknek, önkormányzatoknak, parküzemeltetőknek ajánlott EverEdge szegélyeket.

A termékek mindegyike illeszthető a többi, más méretű, más vastagságú vagy magasságú termékekkel.

Klasszikus

A Klasszikus EverEdge fémszegély 1,6 mm-es horganyzott acélból készül, különböző színekben. A csomagolásban 5db 1 méteres szegély található. A szegély magassága is 3 féle lehet: (75mm, 100mm és 125mm)

Tovább a termékre

Cor-Ten

A Cor-Ten acél egy úgynevezett nemes rozsda réteggel rendelkező anyag, amely réteg egyben a korrózió védelmet is biztosítja, de megjelenésében rusztikus, rozsdás felületű. A szegély magassága 2 féle lehet: 100mm és 125mm

Tovább a termékre

Extra hosszú

Hosszabb tájrendezési  műveletekhez, nagyobb parkok, zöldterületek rendezéséhez, építéséhez ajánljuk. 2,5 m hosszú, ezért gyorsabban építhető a hosszabb utak, autóbeállók szegélyezése. A stabilitását növeli, ha letűző cöveket használunk hozzá.

Tovább a termékre

Újdonságok

Új mérettel és a klasszikus szegélyek egy új anyaggal gazdagodtak. 150 mm-s fémszegély és Cor-Ten termékek jelentek meg.

Tovább a termékre

Kerti gyűrű

Az EverEdge kerti gyűrű 1,6mm-es horganyzott acélból készül, 600 vagy 900 mm-es köröket tudunk készíteni belőle. Ideális az utcasorfák, szoliter fák gyepfelülettől való dekoratív elválasztásához.

Tovább a termékre

Ágyásszegély

Kiemelt ágyások egyszerű, gyors és tartós kivitelezéséhez szolgál.

Tovább a termékre

Letűző cövek

A letűző cövek segít a rossz talajviszonyok között is a szilárd rögzítésben.

Tovább a termékre